Itt vagy:Kezdőlap/Rólunk

Árubeszerző, szerelő

Sportág: országúti kerékpár

Tehetséges fiatalként a Bkv Előre igazolt versenyzője volt és korosztályos versenyeken szerepelt. Első osztályú minősítést szerzett. Jelenleg is nagy rajongója az országúti kerékpársportnak.

Eladó

Sportága: triatlon, duatlon

A 2000-es években a triatlon és duatlonsport lelkes versenyzője.  Mindkét sportág bajnoki dobogójáig jutott és a duatlonban válogatott csapatba is bekerült. A gyakorlat mellett elméleti képzettséggel (Testnevelési Egyetem Testnevelő tanári szak) is rendelkezik, amelyet  személyi edzés tervezése ill. szaktanácsadás során is hasznosít. Aktuális hobbija windsurfozás, sziklamászás.

Eladó

Sportága: Triatlon, Ironman, duatlon

Versenyzőként  duatlon  és triatlon szakágban is többszörös válogatott. 3 hazai mellett nyert 3 osztrák és 2 szlovák bajnokságot is. Évekig Ironman versenyeken indult itthon és külföldön egyaránt. Legyjobb Ironman ideje: 8:32

Eladó

Sportága: duatlon, hosszútáv futás

Egykori válogatott duatlon versenyző és eredményes maratonfutó. Duatlonistaként Eb és Vb résztvevő. Legjobb eredménye a hosszútávú világbajnoki 19. helyezés. Maratonistaként 2:30-on belül ideje van. Jelenleg amatőr futóversenyeken vesz részt és 11 óra alatt teljesítette  a Kinizsi 100 nevű ultrafutó versenyt.

Szerelő

Sportága: gyorskorcsolya, kerékpár

Évtizedekig  válogatott gyorskorcsolyázó, korszakának egyik legjobb sprintere volt. Kiegészitésként kerékpározott az FTC-ben. Évekig volt a csapat minősítéssel rendelkező pályaversenyzője és a szerelője is. Mostanában hazai és nemzetközi Inline Skating versenyeken szerepel sikerrel.

Szerelő

Sportága: Kerékpár

Az országúti kerékpározás emblematikus alakja, számos bajnoki cím (időfutam, hegyi, hosszú távú), 10 teljesített Békeverseny és az olimpiai részvétel (1980 Moszkva) csak kiragadott példák a pályafutásából. Sífutóként szintén sok-sok éven át a válogatott tagja volt. Jelenleg is versenyez, az Mtb maraton sorozat állandó részvevője.

Tulajdonos

Sportága: Kerékpár

14 évesen 1978 ban kezdett versenyezni, országuti kerékpár sportban, a BKV Előre színeiben.
Serdülő és Ifjusági korosztályban aranyjelvényes és első osztályú minősítést ért el, valamint  dobogós helyezéseket a bajnokságokon és különböző  országuti versenyeken.  Olyan legendáktól  tanult mint a 48 szoros Magyar bajnok Takács András, és a 9 szeres magyar bajnok Szuromi György.
1983-ban kalandos körülmények között Austriába szökött ahol 1 szezont a Bundeslander Versicherung csapatnál versenyzett. Ezután 1984-ben Kanadában telepedett le, ahol folytatta a tanulást és versenyzést. Állampolgárságot kapott, majd az Ontario megyei válogatottba is bekerült, akikvel a helyi versenyek mellett Olaszországban és az USA-ban versenyzett. Később  a Main Cycle Bianchi Elite amatőr csapat tagjaként  vesenyzett a megélhetésért.
1991-ben a rendszerváltás lehetővé tette a vállalkozások  inditását, így a hazaköltözés, és a Budapesti kerékpárbolt nyitás mellett döntött.
A versenyzést  munka mellett is folytatta. 1991-től az akkor induló mountain bike szakágban felnőtt elite  bajnoki futamgyőzelmeket, válogatottságot, felnőtt elite maraton győzelmet, és számtalan dobogós helyet szerzett. Kiegészitésként országuton a Postás SE versenyzője  2002 –ig, ahol részt vett többnapos és egynapos Magyar versenyeken és a Magyar Körversenyen.
Molnár Dénessel megalakitotta a Trek Kerékpáros Egyesületet. A csapat kinevelte és kijuttatta  Parti Andrást a  Pekingi Olimpiára ahol 23 helyezést ért el.
Napjainkban levezetésként a  master kategoriában indul, a maraton versenyeken, és még mindig minden nyeregben eltöltött percnek örül.
1978 és 2010 között kb. 500 000 Km ert kerékpározott, és megközelitőleg 1000 kerékpáros versenyen indult.